Hem, inredning och annat roligt

Ultimata Husforumet!

En städfirmas städtjänster till In- och utflyttning

Flytta? Låt ett proffs sköta städningen åt dig!

Att flytta är tillräckligt stressande som det är, utan att behöva städa din gamla bostad eller ditt nya hem. Istället för att städa din utflyttning och inflyttning på egen hand, välj istället ett städfirma och låt ett proffs göra det hårda arbetet åt dig.

En städfirmas städtjänster är anpassningsbara beroende på storleken på din bostad och vilken typ av städning du behöver. Dom erbjuder också gratis uppskattningar, så att du vet vad du kan förvänta dig och inte behöver oroa dig för dolda kostnader eller avgifter. Med in- och utflyttningsstädtjänster av utbildade experter kan du fokusera på att se till att alla andra delar av din flytt går så smidigt som möjligt.

Läs gärna mer om husproblem som kan komma upp här.

städfirma-stockholm

Nya hemstädtjänster

Att flytta är spännande. Det är också mycket jobb. Inget är värre än att skaffa nycklarna till ditt nya hem och upptäcka att det behöver en grundlig städning innan du känner dig bekväm med att flytta in. En städfirma kan sköta allt inom städning och sanering åt dig, så att du har ett fläckfritt utrymme att ställa din möbler och tillhörigheter.

En städfirmas städtjänster för nya hem inkluderar:

 • Rengöring av mikrovågsugn, ugnar, spisar och andra apparater
 • Damma av varje yta, inklusive fönsterramar, armaturer och takfläktar
 • Rengöring av bänkskivor, handfat, badkar, duschar och mer
 • Rengöring av dörrar och dörrkarmar
 • Rengöring av lådor och skåp invändigt om så önskas
 • Dammsugning av alla golv och rengöring av allt trä, vinyl, kakel och andra golv

Varje skrymsle och vrå i din nya bostad kommer att vara fläckfri efter en städfirmas städning.

städfirma-stockholm-kök

Utflyttningsstäd

En grundlig flyttstädning kan krävas som en del av ett hyres- eller försäljningsavtal. Det kan vara en viktig del av att skydda din deposition om du lämnar en hyresbostad. Om du vill vara säker på att jobbet görs rätt så anlita en städfirma som har din rygg.

Med en städfirmas flyttstädtjänster kan du vara säker på att:

 • Varje tum av bostaden kommer att vara fläckfri
 • Jobbet kommer att göras till din belåtenhet
 • städfimans städare är fullt utbildade och försäkrade
 • De kommer att använda miljövänliga, hållbara rengöringsprodukter
 • Städfimans team kommer komma i tid och kommer att få jobbet gjort så snabbt som möjligt

In- och utflyttning Vanliga frågor om städservice

Hur mycket kostar en flyttstädning?

Att budgetera för en flytt kan vara knepigt. Du vill vara säker på att du har med allt, och städning är något du kanske vill lägga budget på istället för att sköta det på egen hand. Kostnaden för en flyttstädning kommer att bero på ett antal saker. Ytan på fastigheten och din plats är de två främsta faktorerna som kommer att påverka prissättningen, så det är viktigt att få en offert från en lokal städtjänst som täcker ditt område.

Läs om den här bloggen securetogether som ger råd och tips om personlig ekonomi och sparande.

Ska jag ha en checklista för flyttstädning?

Checklistor är värdefulla verktyg när man planerar något så komplicerat som en flytt. En checklista för flyttstädning bör innehålla alla relevanta uppgifter, som att gå genom fastigheten efter att alla dina tillhörigheter har flyttats för att se till att ingenting har lämnats kvar. Därifrån kan det bli mycket detaljerat om du sköter städningen på egen hand: dammar, dammsuger, moppar, rengör och sanerar hårda ytor, rengör vitvaror, rengör lådor och skåp och så mycket mer. När du lägger till “hyr en städfirma” till din checklista för flytt, kan du eliminera allt smutsigt arbete med den extra fördelen av djupstädning av proffs som har rätt verktyg för jobbet.

städfirma-stockholm-checklista

Hur ren måste min bostad vara när jag flyttar ut?

Helst ska ditt hem eller din lägenhet vara fläckfritt efter att du flyttat ut. Detta kan krävas i ett hyresavtal eller hyresavtal, särskilt med din deposition på linjen. Det kan ha förhandlats fram som en del av försäljningen av din bostad, eller så kan det vara en vanlig artighet du visar till köparna av din fastighet. En städfirmas in- och utflyttningsstädtjänster är omfattande och kommer att tillgodose alla delar av din fastighet så att nästa person eller familj välkomnas av ett rent, sanitärt utrymme.

Vad ingår i en flyttstädning?

En vanlig flyttstädning inkluderar noggrann rengöring av varje del av utrymmet. Djup rengöring krävs också i vissa områden, som skåp och lådor, bänkskivor och apparater. Allt kommer att dammas av och dörrar kommer att punktstädas. Ytor som används mycket som i ditt kök och badrum kommer att saneras. En flyttstädning kan ta flera timmar, ge eller ta, beroende på utrymmets storlek och hur rent det är till att börja med.

Tryck på städfirma stockholm för att läsa mer om ett företag vi rekommenderar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *